Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Τηλεοπτική εκπομπή στην Εγνατία Τηλεόραση.


Into the Night
Σήμερα σε μία εποχή που η ποιοτική και οικονομική έξοδος αποτελεί ανάγκη της πλειοψηφίας των ανθρώπων κάθε ηλικίας, η εκπομπή “Into the Νight”, επιστρέφει με καινοτόμες ιδέες για να ενημερώσει αλλά και να ψυχαγωγήσει το τηλεοπτικό κοινό.
Στην εκπομπή “Into the Νight” θα δείτε: προτάσεις για το θέατρο, τον κινηματογράφο, το βιβλίο, τους εκθεσιακούς χώρους. Εκδηλώσεις, events, συναυλίες, φεστιβάλ, bazaar, προτάσεις μόδας, γαστρονομικές ιδέες, στέκια που ξεχωρίσαμε, νέα της πόλης αλλά και της περιφέρειας, γκάλοπ, ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες, και φυσικά συνεντεύξεις με ξεχωριστές προσωπικότητες.
Η εκπομπή “Into the Νight” στοχεύει στο να αποτελέσει έναν ολοκληρωμένο οδηγό διασκέδασης και ψυχαγωγίας και να αποκαλύψει τα «μυστικά» που κρύβει η νύχτα…
Διεύθυνση φωτογραφίας: Παναγιώτης Περπερίδης
Οργάνωση Παραγωγής: Xper Media

Into The Night 23-07-14 από Egnatiatv

Into The Night 13-08-14 από Egnatiatv
Into The Night 17-09-14 από Egnatiatv
Into The Night 26-10-14 από Egnatiatv

Into the night 15-11-14 από Egnatiatv
Into the night 03-12-14 από Egnatiatv
Into the Night 21-12-14 από Egnatiatv




Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

H HDSeminars ανακοινώνει την διεξαγωγή νέου κύκλου σεμιναρίων για τον επαγγελματία φωτογράφο και εικονολήπτη/μοντέρ

H HDSeminars ανακοινώνει την διεξαγωγή νέου κύκλου σεμιναρίων για τον επαγγελματία φωτογράφο και εικονολήπτη/μοντέρ, που θα διεξαχθούν στην πόλη της Θεσσαλονίκης από τις 7 έως τις 9 Νοεμβρίου 2014, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε.
Πρόκειται για 3 αυτοτελή και εντατικά σεμινάρια, με τα εξής θέματα:
Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014 | HDSLR Video Shooting
Το σεμινάριο αυτό αποσκοπεί στην εκπαίδευση του επαγγελματία εικονολήπτη, γύρω από την τεχνική και την διαδικασία λήψης με μηχανές HDSLR. Στο θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου καλύπτονται όλες οι πτυχές της εικονοληψίας με χρήση HDSLR (τεχνικά χαρακτηριστικά, ιδιαιτερότητες, πλεονεκτήματα & μειονεκτήματα της μεθόδου), ενώ στο δεύτερο μέρος ακολουθούν παραδείγματα στη πράξη με τον ανάλογο εξοπλισμό, καθώς και την πρακτική αντιμετώπιση όλων των προκλήσεων, που παρουσιάζονται καθ όλη τη ροή εργασίας μιας αντίστοιχης παραγωγής.
Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014 | Πωλήσεις & e-Marketing
Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο με κύριο αντικείμενο τις τεχνικές πώλησης αγαθών και υπηρεσιών ενός φωτογραφικού καταστήματος, καθώς και τις δυνατότητες αξιοποίησης των σημαντικότερων και πιο σύγχρονων ηλεκτρονικών εργαλείων προώθησης, προκειμένου να επιτευχθούν περισσότερες και επαναλαμβανόμενες πωλήσεις. Στα πλαίσια του σεμιναρίου, θα δοθούν εκτεταμένα παραδείγματα σχετικά με τους τρόπους επικοινωνίας με τον υποψήφιο πελάτη, τη διαδικασία και το ύφος πραγματοποίησης συναντήσεων καθώς και τρόπους διαχείριση αντιρρήσεων.
Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014 | Εικονοληψία & Φωτισμός
Πρόκειται για σεμινάριο που πραγματεύεται τη σχέση κάμερας και φωτισμού, καθώς και στην πρακτική πλευρά των αρμοδιοτήτων ενός διευθυντή φωτογραφίας σε οπτικοακουστικά έργα.
Πέρα από το θεωρητικό μέρος, το σεμινάριο περιλαμβάνει πρακτική εξάσκηση με τη χρήση φωτιστικών σωμάτων και με προβολές παραδειγμάτων από την ιστορία των οπτικοακουστικών έργων, ενώ παράλληλα, περιγράφονται εκτεταμένα οι δυσκολίες και οι ιδιαιτερότητες σε έργα καταγραφής όπως οι συνεντεύξεις, τα ντοκιμαντέρ, οι καλύψεις κοινωνικών εκδηλώσεων και τα νυχτερινά γυρίσματα.
Χώρος Διεξαγωγής - Δηλώσεις Συμμετοχής
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε. (Λασκαράτου 11α - T.K. 542 50 – Πυλαία – Θεσσαλονίκη), και ώρες διεξαγωγής από τις 9:30π.μ. έως τις 5:30μ.μ.
Το κόστος του εκάστοτε σεμιναρίου, ανέρχεται στα 120€ +ΦΠΑ, ενώ για κάθε συμμετέχοντα που ενδιαφέρεται να παρακολουθήσεις και τα 3 σεμινάρια, θα παρέχεται έκπτωση 20%.
Δηλώσεις συμμετοχής και πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω της ιστοσελίδας www.hdseminars.gr ενώ θα γίνονται δεκτές, έως την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014.
Για οποιαδήποτε επιπλέον απορία ή διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν είτε τηλεφωνικά στο 211 8001207, είτε μέσω email αποστέλλοντας το μήνυμά στο info@hdseminars.gr